MR. TACO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mr. Taco. Meer weten? Ontdek meer

1 sep 2022 om 21:57 Heel lekker
15 aug 2022 om 22:16 Het eten was zeer lekker. De levering was veel vroeger dat aangegeven was. Op de app stond aangegeven dat het 57 min zou duren, maar na 20 min stonden ze al aan de deur, wat super fijn was gezien ik een reuze honger had. :)
14 aug 2022 om 9:19 Moest het eten warm geweest zijn zou het lekker geweest zijn maar het was koud. Ik heb ervoor willen bellen maar ze wouden niet opnemen wat ik jammer vond
13 aug 2022 om 21:58 W.T.F. is dit..!? Na 1u30 te wachten op een taco kregen we een dubbel gevouwen zeemlapje wat niet meer warm was, de burger was koud, de frieten plat met 2kilo zout op. En als kers op de taart was de de bestelling zelf nog deels fout!!
12 aug 2022 om 11:19 Eten koud en duurde we lang voordat ze kwamen, het kip was we lekker maar de onion rings waren heel koud geworden.
9 aug 2022 om 1:33 Lekker gegeten. Jammer genoeg was de bezorgtijd heel lang. Toen ik bestelde stond er 59min maar uiteindelijk 85 min moeten wachten op de bezorging
2 aug 2022 om 12:33 Heel vriendelijk, lekker eten en een snelle levering.
23 jul 2022 om 21:20 Altijd tip top in orde
19 jul 2022 om 14:53 Eten was warm. Maar wel anders gekruid dan ik gewoon was. Bezorging was wel langer dan normaal. Maar voor de rest lekker wel
17 jul 2022 om 18:20 Eten was goed alleen jammer dat er niet alles bij was daarom een 3
17 jul 2022 om 2:23 ik heb al meerdere malen besteld en was telkens heel tevreden het eten is superlekker en verzorgd en de mensen die bezorgen zijn heel vriendelijk !!!een aanrader
16 jul 2022 om 20:14 Was helemaal niet lekker Had het beter verwacht De taco's ,had letterlijk alleen maar 5 stukjes vlees in De Bucket? 2 zakjes Domino's doet da lekkerder Wij bestellen niet meer bij mr taco's